030 LASER

Wie zijn wij?

Introductie 030 LASER

Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van lasershows en special effects. Met een team van zeer professionele medewerkers en freelancers en ons magazijn vol high-end apparatuur staan wij voor u klaar om uw evenement tot een climax te brengen.

030 LASER is de officieële Showtacle dealer voor Nederland. Dit betekent dat wij alle producten van Showtacle leveren tegen aantrekkelijke prijzen.
Showtacle levert zeer vooruitstrevende en moderne apparatuur en software voor lasershows. Voor meer informatie over deze producten kijk op www.showtacle.com of neem contact met ons op.

Tevens zijn wij exclusief leverancier van het showtacle LED Strip Studio systeem, kijk voor meer informatie op onze speciale site hiervoor: www.ledstripstudio.nl

Veiligheid

Veiligheid is binnen ons vak een van de belangrijkste punten, zowel voor het publiek als ons personeel. Wij zien er daarom op toe dat al het personeel wat wij op uw evenement inzetten in het bezit is van de juiste certificaten, kennis, ervaring en persoonlijke beschermingsmiddelen. Uiteraard is ook al onze apparatuur voorzien van europese certificeringen en de benodigde veiligheidssystemen en stellen wij de apparatuur ieder evenement af op de aanwezige omstandigheden.

B2B

Wilt u vanuit uw bedrijf lasershows en special effects aan kunnen bieden, maar heeft u niet de juiste kennis en materialen in huis? 030 LASER voert regelmatig werkzaamheden uit onder de naam van andere bedrijven. Wij kunnen volledig in uw bedrijf "integreren", zodat het voor uw klant lijkt alsof alles door uw bedrijf geleverd word. Voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden.